Vilkår og Persondatapolitik

Generelle oplysninger

Saint-Gobain Denmark A/S forbeholder sig ret til at foretage ændringer på sine elektroniske platforme, herunder denne hjemmeside, til enhver tid.

I den udstrækning, at der på aereNmore.dk er links til andre websites, så påtager Saint-Gobain Denmark A/S sig intet ansvar for benyttelsen og indholdet af sådanne links.

aereNmore.dk er en dansk hjemmeside, og dansk ret finder anvendelse for alle anliggender angående hjemmesiden.

Immaterielle rettigheder

Medmindre andet er angivet, tilhører de immaterielle rettigheder over dokumenterne på hjemmesiden og over de elementer, som skabes til denne hjemmeside, udelukkende Saint-Gobain Denmark A/S og/eller Saint-Gobain Group Entities, som ikke giver nogen licens eller rettighed ud over ret til at besøge og navigere på hjemmesiden.

Gengivelse af alle dokumenter, som offentliggøres på hjemmesiden (især fotografier, film og animationer) er alene godkendt til orientering og kun til personligt og privat brug, og enhver gengivelse eller brug af kopier, som er fremstillet til andre formål, er udtrykkeligt forbudt, medmindre der foreligger en forudgående skriftlig tilladelse fra Saint-Gobain Denmark A/S.

Firmanavne, logoer, produkter, brands og domænenavne, som nævnes på denne hjemmeside, tilhører alene Saint-Gobain Denmark A/S og/eller Saint-Gobain Group Entities og må ikke anvendes uden forudgående skriftlig tilladelse fra det berørte selskab eller den berørte enhed.

 

Saint-Gobain Group’s Persondatapolitik

Hvad er det

 • Hos Saint-Gobain er privatlivets fred et alvorligt spørgsmål, og vi er forpligtet til at beskytte den.
 • I overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning (“GDPR”) forklarer denne politik, hvornår, hvorfor og hvordan virksomheder i vor gruppe reguleres af denne forordning:
  • indsamling af personlige data om enkeltpersoner;
  • brug af denne information;
  • videregivelse af denne type data til andre, når dette er nødvendigt og under visse forhold;
  • overholde sikkerhed og fortrolighed hvad angår disse personlige data.

Hvilke er ændringer af Politikken

 • Denne politik kan udvikle sig med tiden, så kontrollér venligst datoen på denne side for at sikre dig, at du har den nyeste version.
 • Denne politik blev senest opdateret den 25. maj 2018.

Hvem vi er

 • Saint-Gobain-gruppen (herefter kaldt “gruppen”) består af talrige, individuelle virksomheder. Når som helst der er tale om en af vor gruppevirksomheder (herefter kaldt “virksomheden”), vil den dataansvarlige for dine personlige data være virksomheden, der beslutter hvorfor og hvordan dine personlige data behandles.
 • Hvor denne politik henviser til “vi”, “vor” eller “os” nedenfor, medmindre andet er nævnt, henviser dette til den særlige virksomhed, der er dataansvarlig for dine personlige data.

Læs hele Saint-Gobain Group’s Persondatapolitik her.

Henvendelse/spørgsmål angående disse vilkår/legale forhold kan rettes til:

Databeskyttelsesrådgiver
DPO.NB@Saint-Gobain.com

Overskrift

Her er plads til lidt tekst.

Overskrift

Her er plads til lidt tekst.