Om aereNmore

Hvem er vi?

 

Vi sikrer et godt indeklima

Det er vores ambition at bidrage til et markant bedre indeklima i nye byggerier. Vi vil sørge for, at nye byggerier leverer høj komfort til de mennesker, som opholder sig i dem.

Vi sikrer, at krav overholdes

Vi vil sikre, at alle myndighedskrav til lys, lyd og luft overholdes. Ofte stilles der skærpede krav i skoler, kontorer m.m., og vi vil sørge for, at også disse krav nås, så indeklimaet i det færdige byggeri bliver ligeså godt, som det var tænkt fra starten.

Vi sikrer en bedre byggeproces

Samtidig ønsker vi at gøre byggeprocessen enklere for at minimere fejlmuligheder og spare tid. Vi samler flere delentrepriser i en enkelt. Vi gør det mere simpelt og mere overskueligt.

Vi tager ansvaret

For at opnå dette griber vi indeklima an på en ny og mere effektiv måde. Vi leverer en færdigpakket indeklimaløsning for de tre afgørende parametre lys, lyd og luft. Vi tager ansvaret for hele byggeriets indeklima.

Vi holder høj kvalitet

Vi benytter anerkendte, dokumenterede og afprøvede løsninger. Vi har høj ekspertise og lang erfaring inden for indeklima – lys, lyd og luft. aereNmore er et trygt valg, systemdesign i høj kvalitet.

Vi er en del af Saint-Gobain Group

aereNmore er en del af Saint-Gobain. Selskabet blev grundlagt i Frankrig i 1665 og har i dag 179.000 ansatte i 67 lande – i Danmark bl.a. Gyproc, ISOVER, Glassolutions og Weber.

 

Kontakt os

Ring eller mail til os nu for at opdage, hvordan du nemt, billigere og bedre skaber et indeklima i nye byggerier – og får glade brugere.

aereNmore
Saint-Gobain Denmark A/S
Robert Jacobsens vej 62A
DK-2300 København S

Ledelse og salg:

Mats-Arne Olsson
+45 42 12 76 42
mats-arne.olsson@saint-gobain.com

Projekter:

Uffe Jespersen
+45 42 12 79 24
uffe.jespersen@saint-gobain.com

Vi tager ansvaret for godt indeklima

I dag tager ingen installatør et samlet ansvar for indeklimaet i nye byggerier. Hverken for byggeomkostningerne eller eventuelle fejl. Det laver aereNmore om på. Vi tager ansvaret!