Hvordan kommer jeg i gang?

Er løsningerne fra aereNmore noget for mig som bygherre, arkitekt, ingeniør eller entreprenør?

Ring eller skriv til aereNmore nu. Så har du taget det første skridt mod en ukompliceret og velfungerende indeklimaløsning i dit nye byggeri.

Du er velkommen til at tage kontakt til os, også selv om du blot ønsker en uforpligtende orientering om, hvordan man kan skabe godt indeklima i det byggeri, som du skal opføre, eller hvor du kommer til at have din daglige gang.

Det gælder uanset, hvilket job du har: Om du er bygherre, entreprenør, arkitekt eller ingeniør – eller måske kontoransat, læge, pædagog, lærer, sygeplejerske … et godt indeklima er afgørende for alle menneskers velbefindende.

Hvis du som bygherre, entreprenør eller arkitekt planlægger et nyt byggeri, vil vi opfordre dig til at tage en dialog med os. Så kan vi forklare dig, hvordan du får en komplet indeklimaløsning uden kompleksitet og med overskuelig økonomi. Og hvorfor netop aereNmore kan levere sådan en løsning.

Alle vores kunder har forskellige behov og ønsker, når det handler om indeklima. Lad os høre om visionerne for dit byggeri. Så kan vi sammen tage det første skridt mod en optimal indeklimaløsning.

Kontakt Mats-Arne Olsson eller Uffe Jespersen.

Saint-Gobain Denmark A/S
Robert Jacobsens vej 62 A
DK-2300 København S

Mats-Arne Olsson
Ledelse og salg
Tlf. +45 42 12 76 42

Uffe Jespersen
Projekter
Tlf. +45 42 12 79 24

Vi tager ansvaret for godt indeklima

I dag tager ingen installatører et samlet ansvar for indeklimaet i nye byggerier. Hverken for byggeomkostningerne eller eventuelle fejl. Det laver aereNmore om på. Vi tager ansvaret!